Flashback

Jan Rot

Jan Rot was onze allereerste artiest die we als janenjosconcerten.nl hebben geboekt. En we kunnen best wel trots zeggen dat het een zeer geslaagde middag was. De tent zat vol. Het weer was prachtig maar veel belangrijker het optreden was top! Jan vermaakte ons met zijn humorvolle presentatie en prachtige hertaalde liedjes. 

FB_Jan

JW Roy

Onze tweede gast in de wijngaard was Jan Willem Roy. JW Roy timmert al 20 jaar aan de weg in zowel Nederlandstalige als Engelstalige muziek . In twee keer 45 minuten speelde hij de mooiste nummers uit zijn oeuvre en lied hij een paar ontroerende nummers, over het overlijden van zijn vader, horen van zijn nieuwe plaat Nu zingt hij in het Engels en heeft net een prachtige nieuwe plaat uit die in de muziekpers met 4 of 5 sterren werd beoordeeld. Dus een topplaat.

FB_JWRoy

Bjorn van der Doelen

De derde gast in Doetinchem was Bjorn van der Doelen. Een ras verteller van de “kleine” ver halen in mooie liedjes en gesproken tekst van de, tegenwoordig erg populaire, “gewone man”.  Bjorn werd ondersteund door Mirthe de Jong op cello en Alex Akela op gitaar/viool. Goed voor een staande ovatie aan het eind van de middag.

FB_Bjorn

De Wijngaard

Ook niet onbelangrijk te vermelden dat het succes van onze eerste drie concerten werd mogelijk gemaakt door de Wijngaard Deutinghem 838.  Zonder de inzet van Paul  en zijn mensen, de geweldige entourage waren het nooit zulke mooie middagen geworden.

Eastsound

En mede verantwoordelijk voor het succes was de expertise van Jurriaan en Wil van Eastsound die zorgden voor een top geluid.

Event Goose

Belangeloos hun ticketbox beschikbaar gesteld

En last but not least onze fotograaf  Anita van den Berg